MENU


соеве борошно знежирене

№ 18123 | Пропозиція | 20.03.2023, 09:17

Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.


Агроснаб
Написати автору
+38(050)3875858

 
 
 
 


| : | : | Теги: соя.соевая мука
Просмотров: 132 | Размещено до: 19.05.2023 | Рейтинг: 0.0/0