MENU


соевая мука обезжиренная

№ 18465 | Пропозиція | 10.08.2023, 13:29

Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.


Агроснаб
Написати автору
050 387 58 58

 
 
 
 


: | :
Просмотров: 78 | Размещено до: 10.09.2023 | Рейтинг: 0.0/0