MENU


конопляне борошно

№ 18466 | Пропозиція | 10.08.2023, 13:36

Конопляне борошно; при використанні в традиційному затяжному печиві, продукт отримує оригінальні смакові якості без введення штучних ароматизаторів, крім того, добавка конопляного борошна діє як натуральний розпушувач тіста. При виробництві цукерок конопляне борошно можна використовувати як замінник горіхів ( в тому числі арахіса). Також можна використовувати у виробництві халви, рахат-лукума, щербета, або як наповнювач при виробництві глазурі. Позитивно оцінені зразки плавненого сиру з добавкою конопляного борошна. Відділом аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААНУ проводились дослідження можливості застосування конопляного борошна у виробництві хліба підвищенної харчової цінності.


Агроснаб
Написати автору
050 387 58 58

 
 
 
 


: | :
Просмотров: 59 | Размещено до: 09.10.2023 | Рейтинг: 0.0/0