MENU


кокосове борошно для харчового виробництва

№ 18280 | Пропозиція | 15.05.2023, 13:08

Кокосове борошно відрізняється прекрасними смаковими якостями. А також в кокосовому борошні знаходиться йод, кобальт і нікель. Тобто, у борошні кокосовому містяться всі ті ж корисні речовини, якими славляться кокосові горіхи. Із кокосового борошна виходять відмінні десерти, його можна використовувати для приготування тортів, хліба, печива, кексів, коктейлів і соусів. Це універсальне борошно для випічки. Кокосове борошно є високобілковим продуктом. А білок це будівельний матеріал для наших клітин. Він сприяє підтримці здоров’я і посилює почуття ситості. При цьому вироби з цього борошна на викликають різкого скачка цукру в крові. Варто врахувати декілька особливостей кокосового борошна. Кокосове борошно дуже гігроскопічне, тобто невелика кількість борошна вбирає велику кількість рідини. Це відбувається завдяки великому вмісту харчових волокон. Тому рекомендується використовувати кокосове борошно 1 до 2 (пшеничне, кукурудзяне та інші види борошна).


Агроснаб
Написати автору
+38(050)3875858

 
 
 
 


| : | : | Теги: пищевые добавки, волокна, купить
Просмотров: 106 | Размещено до: 14.07.2023 | Рейтинг: 0.0/0