MENU


чорничний порошок порошок із ягід чорниці

№ 18460 | Пропозиція | 10.08.2023, 12:02

Чорничний порошок порошок із ягід чорниці. Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту; масова частка білка, г - 13,3, масова частка вуглеводів, г – 47,6 , масова частка загального цукру в перерахунку на сахарозу, г – 2,8, масова частка клітковини, г – 34,3, масова частка солі (Nax2,5) – 0,004, енергетична цінність, кДж (ккал) – 1310(312). Чорничний порошок застосовується в харчовій промисловості як барвник, натуральний ароматизатор і як сухий наповнювач для приготування десертів, вафель, цукерок, мармеладу, солодної випічки, гарячих і холодних напоїв, варення, джемів і йогуртів. В фармацевтичній промисловості застосовується як сировинна база для виробництва медикаментів, а також у виробництві фітопрепаратів: чаю, відварів, сиропів і для поліпшення смаку ліків. В косметології використовується у виробництві кремів, масок, помад.


Агроснаб
Написати автору
+38(050)3875858

 
 
 
 


: | :
Просмотров: 74 | Размещено до: 09.10.2023 | Рейтинг: 0.0/0